هیدروآساب

چند مدل پمپ رکسروت

هیدرولیک پنوماتیک

پمپ پیستونی A10VSO رکسروت

 

کمپانی بوش رکسروت یکی از معتبر ترین تولید کنندگان ادوات هیدرولیک صنعتی و هیدرولیک موبایل می باشد که محصولات آن به دلیل کیفیت بالا مورد استقبال صنعتگران قرار گرفته است.

در این مطلب قصد داریم محصولی از این کمپانی را معرفی کنیم که می توان آن را یکی از پرمصرف ترین پمپ پیستونی هیدرولیک (پمپ پیستونی فشارقوی هیدرولیک) در ایران نامید. این محصول پمپ پیستونی A10VSO بوش رکسروت می باشد که توسط این کمپانی در دو شماره سری 31 و 52 تولید می شود که این مطلب به شماره سری 31 اختصاص دارد. همچنین مواردی را مانند طرزکار پمپ پیستونی محوری و قیمت پمپ پیستونی فشارقوی هیدرولیک بیان خواهد شد.

پمپ پیستونی A10VSO و A10VO رکسروت (A10VSO , A10VO Bosch Rexroth axial piston pump)

پمپ پیستونی A10VSO/A10VO یک پمپ پیستونی محوری با دبی متغیر بوده که به علت دبی متغیر بودن می توان جریان روغن هیدرولیک را کنترل و تنظیم کرد. کمپانی رکسروت این پمپ را در دو مدل تولید کرده است به طوری که پمپ پیستونی A10VO برای استفاده در هیدرولیک راهسازی (mobile hydraulic) نظیر ماشین آلات سنگین و پمپ پیستونی A10VSO برای به کارگیری در هیدرولیک صنعتی مانند ماشین ابزار ها و دستگاه تزریق پلاستیک طراحی شده است. همچنین حرف O در نام این پمپ بیانگر عبارت open circuit به معنی این که این پمپ فقط در مدارهای حلقه باز مورد استفاده قرار می گیرد.

پیش از این در مقالهپمپ پیستونی محوریتعاریف و مکانیزم انواع پمپ پیستونی محوری به طور کامل شرح داده شد. این پمپ هم از نوع پمپ پیستونی محوری سواش پلیتی می باشد که مجموعه روتاری گروپ پمپ (شامل پیستون ها و بلوکه) به سواش پلیت یا همان صفحه زاویه گیر متصل بوده و با حرکت سواش پلیت، کورس حرکتی پیستون ها هم تغییر می کند و این منجر به تغییر در دبی خروجی پمپ می شود. در این پمپ هم مانند سایر پمپ های هیدرولیک دبی  خروجی وابسته به میزان حجم جابجایی و سرعت محرک پمپ بوده و با استفاده از تنظیم زاویه سواش پلیت می توان دبی را تغییر داد.در طراحی پمپ سواش پلیتی، پیستون ها در راستای محور محرک درون یک سیلندر قرار گرفته اند.

پیش از این اشاره کردیم که پمپ های A10VSO و A10VO برای مدارهای حلقه باز طراحی شده اند. در کادر زیر تعریف مدار حلقه باز open circuit آورده شده است.

در یک سیستم با مدار حلقه باز، روغن هیدرولیک از مخزن توسط پمپ کشیده شده و از خروجی پمپ به سمت مصرف کننده هایی نظیر هیدروموتور ارسال می شود و در انتها از مصرف کننده مستقیماً به سمت مخزن باز می گردد.
  1. قابلیت کوپل شدن با سرعت های بالا
  2. قدرت مکش فوق العاده پمپ
  3. عمر کاری بسیار بالا
  4. نسبت توان به وزن بالا
  5. قابلیت نصب شیرهای کنترلی مختلف بر روی پمپ
  6. صدای پایین پمپ
  7. تحمل بارهای محوری و شعاعی شفت پمپ
  8. قابلیت کوپل شدن با سایر پمپ ها در پمپ های قابل کوپل (به اصطلاح ته باز)
  9. قابلیت کار در سیستمهیدرولیک با فشار کاری 280 بار و ماکزیمم فشار 350 بار

پمپ A10VSO از چه قطعاتی تشکیل شده است؟

پمپ پیستونی A10VSO از قطعاتی نظیر پوسته، شفت، یاتاقان، سواش پلیت، پیستون ها (که معمولاَ 9 عدد پیستون می باشد)، بلوکه سیلندر، پیستون گیر، انگشتی، فنر و ولو پلیت تشکیل شده است که در تصاویر زیر این قطعات قابل مشاهده هستند.

شرح عملکرد پمپ A10VSO

با روشن شدن الکتروموتور یا موتور احتراقی گشتاور و سرعت به شفت محرک پمپ منتقل می شود. شفت پمپ به واسطه یک هزارخاری به سیلندر متصل است که باعث دوران بلوکه سیلندر می شود. با هر بار دوران سیلندر، پیستون های درون بلوکه، یک کورس رفت و برگشتی را انجام می دهند که مقدار کورس حرکتی پیستون ها مستقیماً به تنظیم زاویه سواش پلیت بستگی دارد. پیستون ها از طریق برنجی سر پیستون (slipper pads) از طریق انگشتی (پلیت نگه دارنده) و گاید بر روی سطح شیبدار سواش متصل شده است. تنظیم زاویه سواش پلیت در حین دوران باعث تغییر در نقطه مرگ بالا و نقطه مرگ پایین هر پیستون شده که این خود موجب می شود پیستون ها به موقعیت اولیه خود بازگردند. در این حالت و با توجه به میزان جابجایی کورس پیستون، از طریق دو مجرای موجود روی پلیتی که پشت پیستون ها قرار دارد روغن از یک مجرا وارد محفظه پیستون شده و از مجرای دیگر تخلیه می شود. به طوری که از قسمت مکش (قسمت آبی رنگ در شکل زیر)  زمانی که پیستون به عقب رفته است، با خلا ایجاد شده روغن به درون محفظه پیستون جریان می یابد. همزمان در این وضعیتی که مکش اتفاق می افتد، در قسمت پر فشار (یعنی در جایی که روغن  توسط پیستون فشرده شده) روغن هیدرولیک با نیروی پیستون به سمت خروجی محفظه پیستون و بلوکه سیلندر رانده شده تا به مصرف سیستم هیدرولیک برسد. (قسمت قرمز رنگ در شکل زیر)

 

سیستم کنترلی پمپ پیستونی محوری A10VSO

در این پمپ، زاویه سواش پلیت به طور پیوسته تغییر می کند. با کنترل و تغییر زاویه سواش پلیت با استفاده از نیروی هیدرولیک، کورس پیستون ها هم تغییر می کند و در نتیجه میزان جابجایی روغن و دبی خروجی پمپ هم تغییر می کند. در این پمپ سواش پلیت برای حرکت آسان به یاتاقان های چرخشی متصل شده است که این خود باعث می شود سواش پلیت با پیستون های طرف مقابل در تعادل و بالانس باشد. میزان جابجایی روغن وابسته به میزان زاویه سواش پلیت است به طوری که با افزایش زاویه سواش پلیت، جابجایی حجمی افزایش و با کاهش زاویه سواش پلیت جابجایی روغن کاهش می یابد. شیرهای کنترلی مختلف بر روی این پمپ نصب می شود که با توجه به نیاز سیستم و منطق مدار هیدرولیک شیر کنترلی انتخاب و نصب می شود. در ادامه به 3 مدل از این نوع شیرهای کنترلی که بر روی پمپ پیستونی A10VSO رکسروت نصب می شوند اشاره می کنیم.

شیر کنترل DR

این شیر، نقش یک شیر فشارشکن را بازی می کند. فشارشکن باعث می شود با توجه به نیاز مدار، یک فشار ثابت را ایجاد کنیم. در سیستم هیدرولیک پمپ تامین کننده دبی مورد نیاز عملگرها می باشد و با استفاده از شیر کنترل فشار می توان مقدار فشار را تنظیم کرد. شیر DR یک شیر تک می باشد که در انتهای پمپ نصب می شود. مانند شکل زیر

اگر با نحوه تنظیم فشار پمپ پیستونی A10VSO آشنا نیستید، پیشنهاد می کنیم آموزش ویدئویی 3 قسمتی زیر را مشاهده کنید.

تنظیم پمپ پیستونی A10VSO رکسروت – قسمت (اول)

تنظیم پمپ پیستونی A10VSO رکسروت – قسمت (دوم)

تنظیم پمپ پیستونی A10VSO رکسروت – قسمت (سوم)

 

شیر کنترل DFR

اگر با واژه پمپ های Load Sensing (لود سنس) آشنا باشید، این شیر مخصوص چنین پمپ هایی است. به طوری که در انتهای پمپ دو عدد شیر کنار هم به صورت دوقلو نصب می شود که شیر بزرگتر شیر فشارشکن بوده و شیر کوچک تر شیر کنترل دبی می باشد. به عنوان مثال اگر فشار نهایی توسط پمپ و شیر فشارشکن پمپ برای اکچویتور تامین شود، میزان دبی پمپ هم متناسب با بار اعمال شده تعیین می گردد و در صورت بالاتر بودن دبی مورد نیاز، به تانک تخلیه می شود. این مزیت موجب شده است از این نوع شیر در پمپ هایی که میزان مصرف انرژی باید بهینه باشد همچون سیستم های هیدرولیک موبایل استفاده شود.

 

شیر کنترل DFLR

برای دستیابی به گشتاور ثابت محرک پمپ، در شرایطی که فشار کاری، زاویه سواش پلیت و دبی خروجی پیستون ها متفاوت است، دبی و فشار روغن باید ثابت بماند. شیر کنترلی DFLR یک شیر سه تیکه بوده که فشار، دبی و توان را می توان با آن کنترل کرد. عکس پمپی که این نوع شیر روی آن نصب است در تصویر زیر قابل مشاهده است.

  

جدول مشخصات فنی پمپ پیستونی فشارقوی هیدرولیک A10VSO بوش رکسروت

مدل A10VSO18 A10VSO28 A10VSO45 A10VSO71 A10VSO100 A10VSO140
جابجایی (cc) 18 28 45 71 100 140
ماکزیمم دور پمپ 3300 3000 2600 2200 2000 1800
وزن (کیلوگرم) 12 15 21 33 45 60

 

خواندن کد فنی پمپ A10VSO

هر پمپ هیدرولیک یک کد فنی یا همان name plate دارد که در شکل زیر نمونه ای از کد پمپ A10VSO به همراه توضیحات داده شده است.

شماره توضیحات
1 نام سازنده پمپ
2 تاریخ تولید پمپ
3 کد اختصاصی کارخانه
4 جهت دوران شفت پمپ
5 بارکد
6 توان راه اندازی پمپ
7 دور پمپ
8 تنظیم دبی
9 تنظیم فشار قابل کنترل
10 جابجایی حجمی
11 شماره سریال
12 متریال نامبر
13 کد فنی پمپ
14 متریال نامبر مشتری

 

نحوه خواندن کد فنی پمپ پیستونی A10VSO/A10VO

فرض کنید کد پمپی  A10VSO45/DR-31RPPN00 باشد. معنی این کد فنی به شرح زیر است:

A10V/A10VS مدل پمپ
O مخصوص سیستم هیدرولیک حلقه باز
45 حجم جابجایی پمپ برحسب cc
DR نوع شیر کنترلی
31 شماره سری
R جهت چرخش محور پمپ راستگرد است
P آب بند پمپ NBR است
P نوع شفت پمپ تک خار است
N00 نوع پمپ ته بسته است و نمیتوان با پمپی دیگر کوپل کرد

 

ویسکوزیته مناسب روغن برای پمپ پیستونی A10VSO

همان طور که در مقاله “انواع روغن هیدرولیک” اشاره شد، پر مصرف ترین روغن در پمپ های هیدرولیک، روغن معدنی یا همان مینرال می باشد. پمپ پیستونی هیدرولیک A10VSO هم سازگار با روغن مینرال است. درباره ویسکوزیته مناسب روغن این نوع پمپ کمپانی بوش رکسروت به منظور راندمان بهینه و افزایش طول عمر پمپ پیشنهاد می کند با توجه به دمای مخزن روغن، روغن با بازه ویسکوزیته 16 الی 36 سانتی استوک را استفاده کنید.

 

نوع آب بند در پمپ A10VSO رکسروت

در مقاله “مهمترین جنس مواد آب بندی در هیدرولیک” انواع آب بندها بیان گردید. آب بند یا همان seal kit پمپ A10VSO معمولاً از نوع نیتریل یا همان NBR است که با روغن مینرال و دمای استاندارد سازگاری دارد. اما در مواقعی که دمای روغن مصرفی به بالاتر از دمای استاندارد می رسد یا قصد استفاده از سیالاتی نظیر فسفات استرها را داریم باید از پمپ با آب بند وایتون استفاده کنیم که مقاومت حرارتی بالایی دارد.

فیلتراسیون روغن در پمپ A10VSO

علاوه بر استفاده از فیلتر مکش با پورت متناسب با ورودی پمپ، کمپانی رکسروت در مورد فیلترهای فشار و برگشتی که در سیستم نصب می شود پیشنهاد می کند پایین ترین درجه فیلتراسیون هر دو فیلتر 10 میکرون باشد.

خط مکش پمپ

اگر شیلنگ یا لوله هیدرولیک برای خط مکش استفاده می کنید باید تا حد ممکن خط مکش کوتاه و مستقیم باشد و به گونه ای نصب گردد که فشار کمتر از 0.8 بار و بیشتر از 2 بار نشود. در هنگام نصب اطمینان حاصل کنید که اتصالات خط مکش محکم بوده و در مقابل هوا نفوذ ناپذیر است و در مقابل فشار هوای محیط مقاوم باشد. از شیلنگ پلاستیکی که با مش توری تقویت شده ساخته شده است استفاده کنید.

خط نشتی یا تخلیه

خط نشتی یا drain باید به گونه ای نصب شود که همیشه محفظه پمپ پر از روغن باشد و در برابر ورود هوا به داخل پمپ آب بندی شود. خط نشت باید همیشه به مخزن متصل شده و زیر سطح روغن مخزن قرار گیرد.

 

جهت چرخش شفت پمپ

جهت چرخش بر روی پلاک نصب شده روی بدنه پمپ قابل مشاهده است که این جهت باید با جهت دروان شفت الکتروموتور یا شفت موتور احتراقی یکی باشد. در صورت تعویض محرک پمپ، حتماً جهت چرخش چک شود.

 

پمپ پیستونی رکسروت سری A4VSO

پمپ هیدرولیک پیستونی محوری رکسروت سری A4VSO یکی از انواع پمپ های پیستونی فشار قوی می باشد که در سیستم های حلقه باز هیدرولیک صنعتی به کار کرفته می شود. پمپ پیستونی A4VSO در سایز های بزرگ هم تولید شده و از این رو می توان این پمپ را برای به کار گرفتن در سیستم های هیدرولیکی که نیاز به تامین دبی بالا می باشد استفاده کرد.

  •  کیفیت بالا
  •  فشار کاری: 350 بار
  •  کشور سازنده: آلمان
  •  سایز های موجود: 40 الی 1000 سی سی
  •  قابلیت نصب شیر های کنترلی برای کنترل فشار، دبی و توان
  •  کاربرد: سیستم های هیدرولیکی مختلف صنایع کاشی و سرامیک، تولید MDF و

نگاه مهندسی در پمپ هیدرولیک مدل پیستونی دبی متغیر آکسیال

پمپ پیستونی هیدرولیک رکسروت سری A4VSO یکی از انواع پمپ پیستونی هیدرولیک فشار قوی از نوع دبی متغیر می باشد که قبل از پرداختن به این مدل پمپ در ابتدای این مطلب قصد داریم تا در باب پمپ هیدرولیک پیستونی، خصوصاً پمپ هیدرولیک پیستونی دبی متغیر آکسیال صحبتی داشته باشیم.

هیدرولیک یکی از مهمترین نیرو های تامین کننده ساختار های کنترلی می باشد. بسیاری از دستگاه های سنگین که به نوعی اجزای کاری آنها تحت کنترل قرار دارند، همراه با یک ساز و کار هیدرولیکی است که فعالیت می ‌کنند. از تجهیزات آشنایی مانند انواع بیل های مکانیکی تا ساختار های قدرتمند هیدرولیکی در بطن دستگاه های سنگین صنایع ریخته گری و… همگی از قدرت مطلوب هیدرولیک بهره ‌مند هستند. شاید در ایجاد ساختار های هیدرولیکی با انواع سیستم های متنوع رو به رو باشید؛ اما در نهایت تمام آنها برای تامین قدرت خود نیاز به یک پمپاژ قدرتمند از روغن هیدرولیک خواهند داشت. پمپاژی که توسط پمپ هیدرولیک تامین خواهد شد.

پمپ هیدرولیک

پمپ هیدرولیک را می‌ توان به عنوان قلب سیستم های هیدرولیکی در نظر گرفت. پمپی که با بهره گیری از موتور های بنزینی، دیزلی و یا برقی اقدام به فشرده سازی روغن هیدرولیک نموده و در نهایت قدرت بالایی برای به حرکت درآوردن سیستم های پیستونی تامین خواهد کرد. در پمپ هیدرولیک با اصل ایجاد خلأ در مسیر گردش سیال است که به نوعی سیال را مجبور به حرکت به طرف مجرای ورودی پمپ خواهد نمود تا با عبور از مسیر تولید فشار پمپ، همراه با تامین قدرت کافی، به سمت دیگر قسمت‌ های سیستم های هیدرولیکی هدایت شوند.

توان مکانیکی در پمپ هیدرولیک توسط موتور های خاصی که می‌ توانند برقی و یا احتراق داخلی باشند، تامین خواهد شد. هر چه این مواد ها از قدرت و گشتاور بالاتری بهره‌ مند شوند، می ‌توانند در نهایت فشار بالاتری را در سمت خروجی پمپ هیدرولیک تامین سازند.

اگر چه مولد در تامین قدرت بالای پمپ هیدرولیک نقش مهمی دارد؛ اما این ساز و کار طراحی در پمپ است که می ‌تواند معرف قدرت خروجی آن باشد. برای این منظور انواع ایده ها تا طرح های متنوع در ساخت انواع پمپ هیدرولیک به کار رفته است. از پمپ های خورشیدی تا پمپ های پیستونی در لیست مهمترین گونه ها در طراحی پمپ هیدرولیک قرار دارند.

ساختار طراحی در پمپ هیدرولیک پیستونی

یقینا یکی از بهترین ایده ها در ساخت انواع پمپ هیدرولیک می ‌تواند نوع پیستونی آن باشد. پمپ هیدرولیک پیستونی از جمله پمپ ها با امکان تامین قدرت بالا در خروجی است. از این رو می ‌توان این نوع از پمپ هیدرولیک را به راحتی با هدف تامین قدرت های بالا در ماشین آلات بزرگ استفاده نمود.

اصول طراحی انواع پمپ هیدرولیک پیستونی از یک ایده ساده تبعیت می‌ کند. یک پیستون که در یک سیلندر با حجم های متغیر به حرکت در می آید؛ اما چگونگی این حرکت و اینکه چگونه می تواند اقدام به پمپاژ سیالی داشته باشد، ماجرایی است که در ادامه به تشریح مفصل آن خواهیم پرداخت.

اصول کارکرد انواع پمپ هیدرولیک پیستونی

آنچه در یک پمپ هیدرولیک پیستونی شاهد آن خواهید بود، یک مولد برقی یا بنزینی همراه با یک مجموعه سیلندر و پیستون است که شیلنگ هایی در سمت ورودی و خروجی سیلندر تعبیه شده است؛ اما این مجموعه چگونه عملیات پمپاژ را به انجام می ‌رساند؟

پمپ هیدرولیک

پیستون که در فضای سیلندر قابلیت رفت و برگشتی دارد، قدرت این حرکت را از طریق مولد تامین خواهد کرد. پیستون در هر باری که در فضای داخلی سیلندر کاملاً به سمت عقب باز می ‌گردد، در فضای پشت سر خود، در داخل حجم سیلندر یک خلاء نسبی تولید می ‌کند. خلائی که باعث سرازیر شدن سیال، از جانب مخزن و از طریق شیلنگ های ورودی در داخل سیلندر خواهد شد. به این ترتیب با هر بار عقب رفتن پیستون می توانید شاهد پر شدن فضای داخل سیلندر از سیال مورد نظر باشید.

از آنجا که پیستون در داخل سیلندر یک حرکت رفت و برگشتی دارد، در زمان برگشت با یک سیلندر پر از روغن مواجه خواهید بود. حرکت برگشت پیستون در داخل سیلندر همراه با فشار بالا بر سیال است که این فشار از طریق شیلنگ خروجی متصل شده به سیلندر تخلیه می ‌شود. به گونه ‌ای که می ‌توانید در سمت خروجی سیلندر شاهد یک فشار بسیار بالا از سیال باشید.

مزیت ‌های استفاده از پمپ هیدرولیک پیستونی

انواع پمپ هیدرولیک پیستونی از جمله گونه ‌های پمپ ها با جا به جایی مثبت هستند. در پمپ ها با جا به جایی مثبت، به نوعی یک سیستم سیکل گونه تعریف شده است که در هر سیکل کاری مقدار مشخصی از سیال پمپاژ خواهد شد. این نوع از پمپ‌ ها توانایی مطلوبی در غلبه بر فشار حاصل از بار های مکانیکی سیستم دارند. پمپ هیدرولیکی پیستونی که در این جمع قرار می ‌گیرد نیز می‌ تواند به راحتی از پس فشار ناشی از سیستم برآید؛ اما این نوع از پمپ مزایای دیگری نیز دارد که می ‌توان این ‌طور آنها را تدوین نمود.

  •         توانایی تامین فشار های بالا تا 700 بار و حتی بالاتر از آن در موارد خاص
  •         ابعاد کوچک و فشرده
  •         بازده حجمی بالا
  •         تلرانس کم در محدوده های گوناگون فشار
  •         انعطاف پذیری بالا در سطوح مختلف فشاری

در یک پمپ جا به جایی مثبت که می‌ تواند یکی از انواع پمپ های چرخ دنده ای و یا پیستونی باشد، اصولاً فشاری ایجاد نمی ‌شود؛ بلکه جریانی در سمت خروجی تولید خواهد شد. جریانی که قابل بازگشت به فضای پمپ نیست و چاره ‌ای جز حرکت به سمت سیستم ندارد. این جریان قدرتمند است که در نهایت می ‌تواند باعث جا به جایی های سنگین باشد.

آشنایی با پمپ هیدرولیک پیستونی دبی متغیر آکسیال

انواع پمپ هیدرولیک پیستونی دبی متغیر آکسیال را می توان در لیست ساده ترین مدل ها در پمپ های پیستونی قرار داد. این نوع از پمپ پیستونی از یک ساختار محوری تبعیت می‌ کند. در این نوع از پمپ ها، مجموعه ی مولد تا سیلندر و پیستون در یک محور مستقیم قرار می گیرند. از این رو پیستون ها به موازات شافت گرداننده پمپ قرار خواهند گرفت.

پمپ هیدرولیک

در این نوع از پمپ هیدرولیک، پیستون ها از طریق کفشک هایی به پیستون دیگر متصل هستند. این کفشک ها هستند که در هنگام دَوَران شفت مولد، رد انحراف صفحه زاویه گیر را مرتبا طی می کنند که این امر موجب خلق حرکت رفت و برگشتی پیستون ها می باشد. در پمپ هیدرولیک پیستونی آکسیال، مقدار حجم جا به جایی به ابعاد و تعداد سیلندر ها در کنار کورس پیستون ها مربوط است. کورس پیستون ها نیز تابع مستقیم انحراف سواش پلیت ها می باشد. در این نوع از طراحی می توان با تغییر اندازه انحراف صفحه زاویه گیر، حداکثر کورس پیستون ها را کاهش و یا افزایش داد.

پمپ پیستونی هیدرولیک رکسروت سری A4VSO

پمپ پیستونی هیدرولیک سری A4VSO یکی از بهترین تولیدات کمپانی رکسروت می باشد که در مدار های هیدرولیکی هیدرواستاتیکی (هیدرولیک صنعتی) مدار باز کاربرد دارد. پمپ پیستونی A4VSO در سایز های 40 الی 1000 سی سی تولید می شود و می توان شیر های کنترلی نظیر شیر کنترل فشار، شیر کنترل دبی و فشار، شیر کنترل دبی، فشار و توان و … را بر روی این پمپ نصب کرد. فشار کاری قابل تحمل این پمپ 350 بار و فشار لحظه ای که این پمپ می تواند در آن کار کند 400 بار است.

برخی از ویژگی های این پمپ به شرح زیر است:

  •         عمر کاری بسیار بالای قطعات پمپ
  •         موجود بودن لوازم یدکی این مدل پمپ
  •         صدای بسیار پایین این پمپ در حین کار در قیاس با سایر پمپ های پیستونی هیدرولیکی
  •         قابلیت کوپل کردن این پمپ با سایر پمپ های هیدرولیکی
پمپ هیدرولیک

پمپ پیستونی A7VO رکسروت

معرفی محصول

پمپ هیدرولیک پیستونی سری A7VO رکسروت  دبی متغیر است که دارای پیستون محوری مخروطی می باشد. این پمپ هیدرولیک جزء دسته پمپ های محور خم(باصطلاح سر کج) است که در سیستم های حلقه باز استفاده میشود. این پمپ هیدرولیک همچنین در سیستم های هیدرولیک ثابت و موبایل (سیستم های متحرک مانند راهسازی) استفاده میشود.این پمپ هیدرولیک دارای رنج وسیعی از وسایل کنترلی است. پمپ هیدرولیک رکسروت سری A7VO دارای مقاومت بالا در برابر فشار و طول عمر بالا است. این پمپ هیدرولیک در برابر روغن های خاص مقاوم است و در مواقع مورد نیاز نشانگر زاویه پلیت به صورت نوری یا الکتریکی در این پمپ ها وجود دارد.

مشخصات فنی

Series 63
Size 250…۵۰۰
Nominal pressure 350 bar
Maximum pressure 400 bar
Open circuit

فهرست